„Viso sezono metu stengiausi įdėti į savo žaidimą kažką naujo. Tiek perdavimai, tiek žaidimas perimetre. Vis tik nejaunėju ir turiu dažniau žaisti galva. Reikia mokėti ir tausoti savo kūną. Treneris nori atskleisti žaidėjo stipriąsias puses, bet jis turi ir savo braižą ir reikia prie to prisitaikyti“, – pokalbio metu pasakojo Jonas.

Atsakinėdamas į įvairius klausimus J.Valančiūnas negailėjo gerų žodžių savo komandos draugui Ja Morantui, kuris tapo NBA metų naujoku, kalbėjo apie bičiulystę su Kyle‘u Lowry bei išskyrė Kawhi Leonardo panašumą į LeBroną Jamesą.

„Kawhi yra labai atletiškas žaidėjas, turintis gerą prasiveržimą ir užbaigimą. Jis yra vienas iš tų, kuris seka LeBrono pėdomis ir su juo varžosi“, – svarstė vidurio puolėjas.

„Žalgirio“ arenoje įrašyto pokalbio metu keturis kartus geriausiu Lietuvos krepšininku išrinktas J. Valančiūnas patvirtino ir kurį laiką krepšinio užkulisiuose sklandžiusias kalbas apie jo karjeros pabaigą Lietuvoje.

„Esu prisižadėjęs karjerą baigti Utenoje, bet Lietuvoje niekam nesakau „ne“. Niekam nejaučiu jokių antipatijų. Myliu Lietuvos krepšin, mums reikia jam padėti, kelti jį į dar aukštesnį lygį, nes be pagalbos ir kažkokio postūmio į priekį, nieko nebus“, – kalbėjo Lietuvos krepšinio žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)