Vos 53 sekundes šiame mače varžovams leidę pirmauti „Lakers“ serijos iki keturių pergalių rezultatą pavertė jau 2:0.

Kaip ir pirmoje dvikovoje, kurią Franko Vogelio auklėtiniai laimėjo 116:98, intriga arenoje nė nekvepėjo: jau antrame kėlinyje komandas skyrė 17 taškų – 68:51, o per likusį laiką atotrūkis tarp superfinalininkų praktiškai taip ir nebuvo sumažėjęs iki vienženklio.

Įnirtinga kova, panašu, verda tik dėl to, kas taps serijos MVP – į šį prizą taikosi abu „Lakers“ žvaigždūnai.

LeBronas Jamesas šį kartą finišavo su 33 taškais (14/25 metimai iš žaidimo, 2/5 baudos), 9 atkovotais kamuoliais ir 9 rezultatyviais perdavimais, o Anthony Davisas – su galingu dvigubu dubliu: sumetė 32 (15/20 metimai iš žaidimo) ir sugriebė 14 kamuolių.

Net 47 tritaškius paleidusiems nugalėtojams Rajonas Rondo pridėjo 16, Kentaviousas Caldwellas-Pope'as ir Kyle'as Kuzma po 11 taškų.

Be susižeidusių Gorano Dragičiaus ir Bamo Adebayo žaidusios „Heat“ liepsną kurstė arti trigubo dublio buvęs Jimmy Butleris. Jo sąskaitoje – 25 taškai, 13 rezultatyvių perdavimų ir 8 atkovoti kamuoliai.

Kelly Olynykas surinko 24, Tyleris Herro – 17, Kendrickas Nunnas – 13, Jae Crowderis – 12 taškų.

Pastarąjį kartą persvarą serijoje 2:0 „Lakers“ yra išbarstę prieš daugiau nei prieš 50 metų – 1969-aisiais.

Savo ruožtu L. Jameso atstovaujamos ekipos tokį pranašumą yra konvertavusios į pergales visus 23 sykius.

Trečiasis NBA Superfinalo susidūrimas vyks naktį iš sekmadienio į pirmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)