Ketvirtosiose konferencijos finalo rungtynėse Franko Vogelio auklėtiniai nugalėjo rezultatu 114:108 (37:30, 23:25, 27:29, 27:24).

„Lakers“ pirmavo didžiąją mačo dalį ir keliskart buvo nutolę dviženkle persvara. Bet prasidėjus lemiamam kėliniui iš jos beliko tik taškas.

Įtemptos buvo ir paskutinės minutės, tačiau vienu metimu panaikinamu atstumu Los Andželo krepšininkai varžovų daugiau neprisileido.


„Lakers“ laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 41:33, o naudingiausi tradiciškai buvo į lygos simbolinį penketą („All-NBA“) išrinkti Anthony Davisas ir LeBronas Jamesas.

Pirmasis pelnė 34 taškus, antrasis prie 26 taškų pridėjo 9 atkovotus kamuolius ir 8 rezultatyvius perdavimus.


Dvigubu dubliu pasižymėjo Dwightas Howardas, kurio sąskaitoje – 12 taškų ir 11 atkovotų kamuolių.

Tuo metu „Nuggets“ ekipoje pristabdytas buvo Nikola Jokičius. Serbas surinko 16 taškų, 7 atkovotus kamuolius ir 3 rezultatyvius perdavimus. Naudingiausiai žaidė Jamalas Murray – 32 taškai ir 8 rezultatyvūs perdavimai.

Penktosios serijos rungtynės vyks naktį iš šeštadienio į sekmadienį Lietuvos laiku.

Rytų konferencijos finale Majamio „Heat“ tokiu pačiu santykiu 3-1 pirmauja prieš Bostono „Celtics“.

Primename, kad „Nuggets“ šiemet tapo pirmąja komanda NBA istorijoje, tose pačiose atkrintamosiose varžybose sugebėjusia dukart išsigelbėti, kuomet varžovai serijoje išsiverždavo į priekį 3-1.

Prieš tai Denverio krepšininkai paeiliui eliminavo Jutos „Jazz“ ir Los Andželo „Clippers“ nepaisant to, jog abi šios komandos buvo per žingsnį nuo triumfo.

„Nuggets“: Jamalas Murray 32 (12/17 dvit.), Jerami Grantas 17, Nikola Jokičius 16, Michaelas Porteris 13, Monte Morrisas 12;

„Lakers“: Anthony Davisas 34 (9/12 dvit., 13/14 baud.), LeBronas Jamesas 26, Kentaviousas Caldwellas-Pope'as 13, Dwightas Howardas 12, Rajonas Rondo 11 (7 rez. perd.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)