Eriko Spoelstros auklėtiniai laimėjo tik vieną ketvirtį, tačiau jis buvo lemiamas.

Artėjant didžiajai pertraukai „Celtics“ dar turėjo 17 taškų pranašumą. Tuomet savo šou pradėjo Bamas Adebayo – 206 cm ūgio vidurio puolėjas vien per trečią kėlinį surinko 15 taškų, iš viso jų pelnė 21, taip pat atkovojo 10 kamuolių.

Įprastai rezultatyvus buvo ir slovėnas Goranas Dragičius, laužęs Kemba Walkerio gynybą ir įsūdęs 25 taškus į „Celtics“ krepšį.

Majamio krepšininkai perėmė iniciatyvą, o paskutiniame ketvirtyje juos nuo varžovų spurtų saugojo tikslūs Jimmy Butlerio metimai. Puolėjo sąskaitoje – 14 taškų.

Susitikimo pabaigoje „Celtics“ turėjo galimybę išplėšti antrą pratęsimą šioje serijoje, kuomet likus žaisti 15 sek. ir rezultatui esant 104:101 Jaylenas Brownas atakavo iš toli. Tačiau jo metimas buvo netikslus, o kitoje aikštės pusėje „Heat“ pergalę nuo baudų metimų linijos įtvirtino J. Butleris.

Regis, nesugebėjimas išsaugoti susikurtos persvaros ištampė bostoniečių nervus. Po rungtynių prie „Celtics“ rūbinės lūkuriavę žurnalistai net per uždarytas duris girdėjo antrą kartą panašiai pralaimėjusios komandos narių apsižodžiavimą.

Spėjama, kad daugiausiai priekaištų turėjo Marcusas Smartas, kuris vėliau atsisakė bendrauti su žiniasklaida. Kiti žaidėjai konflikto nesureikšmino.

„Kiekvienoje šeimoje būna barnių ir emocijų“, – sakė J. Brownas.

Bostono ekipoje dar nežaidė po traumos sveikstantis puolėjas Gordonas Haywardas, kuris turėtų spėti grįžti į aikštę iki finalo kulminacijos.

Trečios serijos rungtynės vyks naktį iš šeštadienio į sekmadienį.

Diena prieš tai kovą Vakarų konferencijos finale pradės Denverio „Nuggets“ ir Los Andželo „Lakers“ klubai.

„Celtics“: Kemba Walkeris 23, Jaylenas Brownas ir Jaysonas Tatumas – po 21, Marcusas Smartas 14, Enesas Kanteris 9.

„Heat“: Goranas Dragičius 25, Bamas Adebayo 21, Duncanas Robinsonas 18, Jimmy Butleris 14, Jae Crowderis 12, Tyleris Herro 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)