Kartu su praėjusio sezono naudingiausiu NBA žaidėju iš Graikijos Gianniu Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“) pripažinimo sulaukė Dalaso „Mavericks“ antrametis Luka Dončičius.

21-erių gynėjas iš Slovėnijos reguliariajame sezone rinko 28,8 taško, 9,4 atkovoto kamuolio bei 8,8 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

G. Antetokounmpo, kuris šiemet jau išrinktas geriausiai besiginančiu lygos atstovu, fiksavo 29,5 taško, 13,6 atkovoto kamuolio ir 5,6 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Kartu su jais pirmąjį penketą sudaro Hjustono „Rockets“ žvaigždė Jamesas Hardenas bei Los Andželo „Lakers“ duetas: LeBronas Jamesas ir Anthony Davisas.


Atsarginiuose penketuose yra po vieną žaidėją iš Senojo žemyno.

Drauge su serbu Nikola Jokičiumi iš Denverio „Nuggets“ antrajame yra Damianas Lillardas (Portlando „Trail Blazers“), Kawhi Leonardas (Los Andželo „Clippers“), Chrisas Paulas (Oklahomos „Thunder“) ir Pascalis Siakamas (Toronto „Raptors“).

Trečiajame penkete prancūzui Rudy Gobertui iš Jutos „Jazz“ kompaniją palaiko Jimmy Butleris (Majamio „Heat“), Benas Simmonsas (Filadelfijos „76ers“), Jaysonas Tatumas (Bostono „Celtics“) ir Russellas Westbrookas (Hjustono „Rockets“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)