Rungtynės kulminaciją pasiekė likus 12 sek. iki pratęsimo pabaigos, kai Jimmy Butleris su pražanga pataikė dvitaškį iš po krepšio ir išvedė „Heat“ į priekį. Jasonas Tatumas neabejojo, kad aukštai iššokęs „įkals“ kamuolį į krepšį iš viršaus ir išlygins rezultatą, tačiau jaunasis Majamio komandos vidurio puolėjas Bamas Adebayo įspūdingai blokavo „Celtics“ žvaigždės metimą.

J. Tatumas dar turėjo galimybę išplėšti antrą pratęsimą, tačiau jo mestas tritaškis tikslo nepasiekė.

„Kai aikštėje vyksta tokie fantastiški dalykai, kartais turi žaisti tokį krepšinį, kurį kartais net sunku paaiškinti. Tai šiandien padarė Bamas“, – kalbėjo „Heat“ strategas Erikas Spoelstra.

Prie pergalės daugiausiai prisidėjo slovėnas G. Dragičius, pelnęs 29 taškus, Jae Crowderis pridėjo 22, J. Butleris – 20, B. Adebayo – 18.

„Bamas šiandien mums laimėjo rungtynes. Man labai patinka, kaip jis atlieka viską, ko mes jo paprašome. Iš tikrųjų. Paprašai perdavimo – jis atlieka. Paprašai taškų – jis įmeta. Reikia gynybos – čia įspūdingas blokas. Jis yra didelė mūsų pergalės dalis. Kartoju tai visus metus ir galiu dar kartą pakartoti“, – kalbėjo J. Butleris.

B. Adebayo švariu bloku negalėjo nesižavėti ir pats J. Tatumas, iš viso pelnęs 30 taškų: „Tas epizodas buvo įspūdingas. Nieko negalėjau padaryti“.

„Celtics“ lyderį galėjo paguosti nebent leidimas pamatyti sūnų, kuris po privalomo karantino galiausiai galėjo pamatyti savo tėtį Orlando „burbule“, kuriame krepšininkai „sėdi“ jau apie 70 dienų.

Heat“: Goranas Dragičius 29, Jae Crowderis 22, Jimmy Butleris 20, Bamas Adebayo 18.

Celtcs“: Jaysonas Tatumas 30, Marcusas Smartas 26, Kemba Walkeris 19, Jaylenas Brownas 17, Bradas Wanamakeris 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)