„Visi ir toliau skuba mus „nurašyti“, o tai mums labai patinka“, – kalbėjo „Nuggets“ strategas Michaleas Malone'as.

Priminsime, kad Denverio ekipa prieš tai serijoje su Jutos „Jazz“ taip pat atsiliko 1-3, tačiau sugebėjo laimėti triskart iš eilės ir iškopti į konferencijos pusfinalį.

„Jie žaidė taip, lyg neturėtų ko prarasti. Toks geras nusiteikimas. Jie skraidė aikštėje ir žaidė labai kietai. Ir pataikė tuomet, kai to reikėjo“, – kalbėjo „Clippers“ žvaigždė Paulas George'as.

Vienu iš „Nuggets“ pergalės kalvių tapo P. Millsapas. Trečio kėlinio pradžioje Denverio ekipa atsiliko 46:61, o veteranas pataikė 4 iš 5 savo metimų ir 5 iš 6 baudos metimų.

Stiprų impulsą gavę „Nuggets“ krepšininkai išlygino rezultatą, o Nikola Jokičius iki rungtynių pabaigos likus žaisti 7 min. tritaškiu pirmą kartą išvedė savo ekipą į priekį. Pergalės skonį pajutusi Denverio komanda jos iš rankų nebepaleido.

Šeštosios serijos rungtynės vyks sekmadienį.

Nuggets“: Jamalas Murray 26, Nikola Jokičius 22 (14 atk.k.), Paulas Millsapas 17, Gerami Grantas 10.

Clippers“: Kawhi Leonardas 36, Paulas George'as 26, Marusas Morrisas 12, Patrickas Beverley 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)