Kaip skelbia žurnalistas Shamsas Charania, NBA vadovybė apsisprendė, kad per 2020-ųjų Kalėdų šventes sezonas dar nebus pradėtas.

Greičiausiai lygos kovos startuos tik 2021-ųjų pradžioje. Tiesa, ar reguliarusis sezonas bus trumpinamas, ar komandos tradiciškai sužais po 82 rungtynes, nėra aišku. Bet kuriuo atveju, nacionalinėms rinktinėms kyla grėsmė geriausių savo žaidėjų nesulaukti ne tik Tokijo olimpinių žaidynių atrankoje (numatyta kitų metų birželį), bet ir pačiose žaidynėse.

Šių metų NBA naujokų biržą vykdyti suplanuota lapkričio 18-ąją.

Primename, kad dėl COVID-19 pandemijos sustabdytas 2019-2020 m. sezonas buvo atnaujintas liepos pabaigoje. Komandos iki šiol kovoja Orlando „burbule“ – šiuo metu vyksta konferencijų pusfinalių mūšiai. Pagal tvarkaraštį finalo serija turėtų prasidėti pačioje rugsėjo pabaigoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)