„Raptors“ atsiliko rungtynių pradžioje, paskui – ketvirtame kėlinyje, tuomet turėjo vytis varžovus ir per pirmą, ir per antrą pratęsimą, tačiau lemiamu momentu sugebėdavo pakilti.

NBA čempionų titulą ginančios komandos vienas iš herojų OG Anunoby tritaškiu leido „Raptors“ ekipai išsaugoti pranašumą likus mažiau nei minutei iki antrojo pratęsimo pabaigos, o paskutinį tašką padėjo Kyle'o Lowry akrobatinis metimas iš po krepšio.

K. Lowry pelnė 33 taškus per 53 min. ir gali atsipalaiduoti – Toronto ekipa dar neskrenda namo ir tęsia kovą.

„Celtics“ komandai 31 tašką pelnė ir 16 kamuolių atkovojo Jaylenas Brownas, 29 taškus ir 14 atkovotų kamuolių prijo Jaysonas Tatumas, o Marcusas Smartas pasižymėjo trigubu dubliu – 23 taškai, 11 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų.

„Turėjome daugybę galimybių laimėti rungtynes, tačiau nesugebėjome to padaryti tuomet, kai to labiausiai reikėjo. Nieko tokio – yra dar ir 7-os rungtynės, jaučiame pasitikėjimą savo jėgomis“, – kalbėjo J Brownas.

K. Lowry žaidė visą antrą rungtynių dalį – tai vyksta jau trečią kartą per paskutines 4 dvikovas. „Raptors“ per antrąjį pratęsimą neleido sau mesti pro šalį – pataikė 6 metimus iš 7.

Lemiamas rungtynes komandos žais penktadienį.

Celtics“: Jaylenas Brownas 31 (16 atk.k.), Jaysonas Tatumas 29 (14 atk.k., 9 rez.p.), Marcusas Smartas 23 (11 atk.k., 10 rez.p.), Danielis Theisas 18.

Raptors“: Kyle'as Lowry 33, Normanas Powellas 23, Fredas VanVleetas 21, Serge'as Ibaka ir OG Anunoby (13 atk.k.) po 13, Pascalis Siakamas 12.

Kitoje dvikovoje per žingsnį nuo NBA Vakarų konferencijos finalo atsidūrė Los Andželo „Clippers“ krepšininkai. Jie ketvirtadienį buvo visa galva aukštesni už Denverio „Nuggets“ vyrus, laimėjo 96:85 (26:12, 22:28, 25:23, 23:22) ir serijoje iki 4 pergalių pirmauja 3-1.

Nugalėtojams Kawhi Leonardas pelnė 30 taškų ir atkovojo 11 kamuolių. „Clippers“ lyderis pelno 30 ir daugiau taškų jau šeštą kartą šiose atkrintamosiose varžybose. Šią seriją Los Andželo ekipa galės užbaigti penktadienį, jei pavyks laimėti.

„Nuggets“ nurašyti nereikia skubėti, nes panaši situacija susiklostė ir serijoje su Jutos „Jazz“ komanda. Denverio klubas tuomet sugebėjo atsitiesti ir laimėti seriją, nors atsiliko 1-3.

„Nuggets“: Nikola Jokičius 26 (11 atk.k.), Jamalas Murray 18, Michaelas Porteris JR. 15, Gary Harrisas 10.

„Clippers“: Kawhi Leonardas 30 (11 atk.k., 9 rez.p.), Montrezlas Harrellas 15, Lou Williamsas 12, Marcusas Morrisas ir Ivica Zubacas po 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)