NBA Vakarų konferencijos pirmojo rato šeštose serijos rungtynėse daug dėmesio susilaukė epizodas, kai M. Morrisas nesportiškai sustabdė L. Dončičių griebdamas šiam per pečius.

Puolėjas gavo antrą techninę pražangą ir buvo priverstas palikti aikštę.

Už pastarąjį epizodą M. Morrisui teks susimokėti 35 tūkst. JAV dolerių.

Neprasprūdo NBA drausmės komisijai pro akis ir epizodas, kai emocijų nesuvaldęs L. Dončičius metė kamuolį teisėjui į kojas. Slovėnui tai kainuos 15 tūkst. JAV dolerių.

„Mavericks“ tose rungtynėse pralaimėjo 97:111 ir baigė pasirodymą po karantino pratęstose 2020-2021 metų sezono atkrintamosiose rungtynėse.

NBA Vakarų konferencijos pusfinalyje susigrums Denverio „Nuggets“ ir Los Andželo „Clippers“, o kitame pusfinalyje Los Andželo „Lakers“ jau laukia savo varžovo, kuris paaiškės po lemiamos dvikovos tarp Hiustono „Rockets“ ir Oklahomos „Thunder“.

NBA Rytų konferencijoje pusfinalio mūšiai jau prasidėjo – Majamio „Heat“ serijoje iki 4 pergalių pirmauja prieš Milvokio „Bucks“ 1-0, o Bostono „Celtics“ 2-0 pirmauja prieš Toronto „Raptors“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)