Be NBA atkrintamųjų varžybų vėl likusiai „Bulls“ ekipai naujo stratego prireikė po to, kai iš pareigų buvo atleistas treneris Jimas Boylenas. Vilčių nepateisinęs krepšinio specialistas per pusantro sezono su „Bulls“ komanda laimėjo 39 mačus, o varžovų pranašumą turėjo pripažinti net 84 kartus.

Kaip skelbia ESPN, kol kas galimų kandidatų į „Bulls“ stratego postą sąrašas labai ilgas. Tarp pretendentų, su kuriais žada kalbėtis „Bulls“ vadovybė, yra ir NBA sezono dar neužbaigusių klubų trenerių štabo nariai – dabartiniai vyriausiųjų strategų asistentai.

Tai – Darvinas Hamas iš Milvokio „Bucks“, Wesas Unseldas jaunesnysis iš Denverio „Nuggets“, Danas Craigas iš Majamio „Heat:.

Taip pat A. Karnišovas žada kalbėtis ir su grupe specialistų iš sezoną jau pabaigusių ekipų. Tarp jų – Jamahlas Mosley ir Stephenas Sillsas iš Dalaso „Mavericks“, NBA čempionas, ilgametis lygos žaidėjas Ime Udoka iš Filadelfijos „76ers” ir Europos krepšinio gerbėjams gerai pažįstamas Davidas Vanterpoolas, pastaruoju metu dirbantis Minesotos „76ers” klube.

Buvęs krepšininkas D. Vanterpoolas 2005-2007 m. žaidė Maskvos CSKA ekipoje ir 2006-aisiais su ja iškovojo Eurolygos čempiono titulą. Vėliau penkerius metus jis dirbo CSKA trenerių štabe, buvo Ettore Messinos, Jevgenijaus Pašutino, Duško Vujoševičiaus ir netgi Jono Kazlausko asistentu.

Pažymima, kad „Bulls“ žada kalbėtis ir su dviem buvusiais atleistojo J. Boyleno asistentais – Chrisu Flemingu bei Roy Rogersu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)