22-ejų metų žaidėjas su 326 taškais trijų žirgų lenktynėse aplenkė tiek Majamio „Heat“ aukštaūgį Bamą Adebayo (295 tšk.), tiek Dalaso „Mavericks“ vedlį Luką Dončičių (101 tšk.).

Tiesa, šimto žiniasklaidos atstovų balsavimas vyko dar prieš NBA burbulą, todėl galimai neatspindi visos tikrovės: skirtingai nei pagrindinių jo konkurentų, įskaitant ir Jaysoną Tatumą iš Bostono „Celtics“, B. Ingramo sezonas jau seniai baigtas – „Pelikanai“ (30/42) Vakaruose liko treti nuo galo, trylikti.

Apie tai, kad jų metai buvo itin nesėkmingi, byloja ir komandos vadovų sprendimas atleisti vyriausiąjį trenerį Alviną Gentry.


NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse debiutavęs B. Ingramas šį sezoną vidutiniškai rinko po 23,8 taško (46 proc. taiklumas iš žaidimo), 6,1 atkovoto kamuolio ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Savo ruožtu L. Dončičiaus vidurkiai – 28,8 taško, 9,4 atkovoto kamuolio ir 8,8 rezultatyvus perdavimo, B. Adebayo – 15,9 taško (56 proc. pataikymas iš žaidimo), 10,2 atk. kam. ir 5,1 rez. perd., o J. Tatumo – 23,4 taško, 7 atk. kam. ir 3 rez. perd.

Be to, Luka sužaidė tiesiog monstrišką seriją su Los Andželo „Clippers“ (2:4), per kurią vertė po 31 tašką, iš žaidimo atakuodamas 50 proc. taiklumu

Tuo metu Bamas ir Jaysonas apskritai artėja link Rytų konferencijos finalo: jų atstovaujami klubai – atitinkamai „Heat“ ir „Celtics“ – pirmauja pusfinalio serijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)