Tokiu būdu serijoje iki keturių pergalių rezultatas tapo 1:0 „Keltų“ naudai.

Varžovų puolimą sukaustę Brado Stevenso auklėtiniai nuo pirmų minučių demonstravo rimtus savo ketinimus ir dar pirmame kėlinyje susikrovė 19 taškų persvarą – 39:20.

Nors dabartiniai čempionai ir nesutiko kapituliuoti, jiems per likusį laiką taip ir nepavyko pavojingiau priartėti – ketvirtame ketvirtyje „Celtics“ ir toliau pirmavo itin solidžiai (105:81).

Neatpažįstami pirmame mače buvo „Raptors“ lyderiai – Pascalis Siakamas (5/16) ir Fredas VanVleetas (3/16), šaudę tuščiais šoviniais: kartu tepataikė 8 iš 32 metimų iš žaidimo.

Kuklesnis nei įprastai buvo ir Kyle'as Lowry su 17 taškų (5/12 metimai, 6/9 baudos), 8 rezultatyviais perdavimais ir 5 klaidomis. 15 taškų pasiūlė Serge'as Ibaka (9 atk. kam.).

Nugalėtojams po 21 tašką sukaupė Jaysonas Tatumas (9 atk. kam.) ir Marcusas Smartas (5/9 tritaškiai), 18 – Kemba Walkeris (10 rez. perd.), 17 – Jaylenas Brownas, 13 – Danielis Theisas (15 atk. kam.).

Beje, „Keltai“ verčiasi be susižeidusio Gordono Haywardo.

Jaysonas Tatumas Marcusas Smartas

Primename, kad kitą Rytų konferencijos pusfinalio porą sudarys Milvokio „Bucks“ ir Majamio „Heat“ kolektyvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)