Apie 53-ejų C. Robinsono mirtį pranešė jo bičiulis, kitas buvęs krepšininkas Jamesas Edwardasas. Mirties priežastys ir aplinkybės nėra atskleidžiamos.

C. Robinsonas rungtyniavo NBA lygoje 18 metų. 1989-ųjų naujokų biržoje 208 cm ūgio puolėją 36-uoju šaukimu pasirinko Portlando „Trail Blazers“, kur jis žaidė iki 1997-ųjų.

1992-aisiais Cliffas su Oregono valstijos komanda buvo per žingsnį nuo NBA čempionų žiedų – Superfinalo serijoje 2:4 nusileido legendiniams Čikagos „Bulls“ su Michaelu Jordanu.

Cliffas Robinsonas

Du sezonus žaidęs kartu su Arvydu Saboniu, vėliau aukštaūgis atstovavo Finikso „Suns“, Detroito „Pistons“, „Golden State Warriors“ ir Naujojo Džersio „Nets“.

1993-aisiais geriausiu šeštuoju žaidėju išrinktas, o 1994-aisiais „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žaidęs C. Robinsonas per karjerą fiksavo 14,6 pelnyto taško ir 4,6 atkovoto kamuolio vidurkius.

Baigęs karjerą, amerikietis 2013-aisiais dalyvavo populiariame realybės šou „Išlikimas“, o 2014-aisiais kartu su Dennisu Rodmanu vyko žaisti parodomųjų rungtynių į Šiaurės Korėją.

C. Robinsonas turėjo produktų iš kanapių verslą bei dažnai pasisakydavo už marihuanos legalizavimą. Jis yra teigęs, jog rūkė marihuaną visos karjeros metu, o būtent tai leido jam lygoje rungtyniauti 18 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)