Po tokio beviltiško „Mavs“ pasirodymo kritikos sulaukė ir L. Dončičius. Net keturis vadinamuosius balionus per pastaruosius du mačus paleidusiam, 12 klaidų padariusiam ir 7 baudas prametusiam slovėnui labiausiai kliuvo ne dėl tokios statistikos, o dėl perdėtos vaidybos, veršklenimo ir pražangų zaunijimo iš teisėjų po praktiškai kiekvieno nesėkmingo jam epizodo.

Vienas iš daugiamilijoninę auditoriją turinčios „Fox Sports“ laidos „Undisputed“ vedėjų Skipas Baylessas, neslepiantis savo simpatijų Los Andželo „Clippers“ klubui, tiesiai šviesiai rėžė, ką galvoja apie L. Dončičiaus elgesį aikštėje.

„Luka yra vilkas ėriuko kailyje, kuris verkšlena dėl kiekvieno teisėjų švilpuko. Jis visada vaidina nuskriaustąjį arba apsimeta, kad nežino, kas vyksta, įjungia savo laimingąją šypseną ir dedasi nekaltu.

Sutinku, kad L. Dončičius yra išskirtinis talentas, bet jis verkšlena dėl kiekvieno švilpuko, turiu omenyje, tikrai dėl kiekvieno. Jis pasijautė superžvaigžde ir dabar ginčijasi su teisėjais dėl kiekvieno jų sprendimo. Suprantu, kad galima nesutikti dėl kelių epizodų, bet tik neinkš dėl kiekvieno švilpuko“, – atvirai piktinosi S. Baylessas.

Jis pridėjo, kad L. Dončičius NBA atkrintamosiose yra vos 69-as tarp 84 žaidėjų, atlikusių pakankamą metimų skaičių, pagal tritaškių pataikymą ir yra daugiausiai baudų prametęs iš visų Orlando burbulo dalyvių.

S. Baylessui taip pat užkliuvo niekieno pernelyg neafišuotas momentas, kai Luka pirmame kėlinyje judesiu dilbiu į pakaušį po krepšiu nokautavo Reggie Jacksoną.

Skipo manymu, tuo metu aikštėje kaip tik buvęs ir šį epizodą gerai užfiksavęs Marcusas Morrisas vėliau galimai tyčia ir atkeršijo slovėnui, užlipęs jam ant skaudamos čiurnos.

Nors pats M. Morrisas po dvikovos suskubo paneigti, kad siekė specialiai traumuoti varžovų lyderį, „Undisputed“ vedėjai tuo nepatikėjo ir prisiminė kitus Marcuso juodus darbelius.

Šeštosios karštos serijos tarp „Clippers“ ir „Mavericks“ rungtynės – naktį iš ketvirtadienio į penktadienį. Jos gali užbaigti tiek „Mavs“, tiek ir įspūdingą L. Dončičiaus sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)