Po pralaimėjimo pirmose rungtynėse 93:100, Los Andželo komanda pademonstravo, kodėl laikoma favorite laimėti NBA čempionatą. Nuo pat dvikovos pradžios iniciatyvą tvirtai į savo rankas perėmę „Lakers“ krepšininkai didino skirtumą, o pirmoje pusėje prie to labiausiai prisidėjo Anthony Davisas, per du kėlinius surinkęs 21 tašką. Įpusėjus mačui „Lakers“ pirmavo 56:39.

Po trijų kėlinių skirtumas dar labiau padidėjo – 88:58, todėl paskutinis ketvirtis jau buvo formalumas ir abiejų komandų lyderiai jau sėdėjo ant atsarginių žaidėjų suolelio.

Nugalėtojams A. Davisas pelnė 31 tašką ir atkovojo 11 kamuolių. LeBronas Jamesas šį kartą apsiribojo 10 taškų, 7 rezultatyviais perdavimais, 6 atkovotais kamuoliais ir suklydo 6 kartus.

„Blazers“ rungtynes baigė be savo žvaigždės Damiano Lillardo, kuris trečiajame kėlinyje dėl išnirusio piršto paliko aikštę ir į ją negrįžo. Per 30 min. jis pelnė tik 18 taškų.

Įprastas gynėjo taškų vidurkis Orlande – 36,6 – didžiausias iš visų „Walt Disney“ sporto komplekse žaidžiančių krepšininkų. Pirmoje Portlando ekipai pergalingoje dvikovoje D. Lillardas surinko 34 taškus.

Kol kas neaišku, ar jis galės žaisti trečioje dvikovoje, tačiau rentgeno tyrimas parodė, kad lūžio nėra. Trečiąsias rungtynes komandos žais šeštadienį.

Lakers“: Anthony Davisas 31 (11 atk.k.), Kentavious Caldwell-Pope'as 16, JR Smithas 11, LeBronas Jamesas ir JaVale'as McGee po 10.

Blazers“: Damianas Lillardas 18, CJ McCollumas 13, Anfernee Simonsas 11, Jusufas Nurkičius 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)