Šeštadienio vakarą paaiškėjo „burbulo“ apdovanojimų laureatai, o svarbiausias apdovanojimas be didelės konkurencijos atiteko Damianui Lillardui.

Portlando „Trail Blazers“ lyderis buvo pripažintas naudingiausiu „burbulo“ krepšininku. Per aštuonis mačus jis vidutiniškai rinko po 37,6 taško ir po 9,6 rezultatyvaus perdavimo.

Per paskutinius tris reguliariojo sezono susitikimus „Blazers“ žvaigždė vidutiniškai metė net po 51,4 taško.

Geriausiu „burbulo“ treneriu buvo išrinktas Finikso „Suns“ strategas Monty Williamsas, kurio vadovaujama ekipa Orlande pasiekė 8 pergales iš tiek pat galimų.

Buvo išrinkti ir simboliniai geriausių žaidėjų penketai. Į pirmąjį kartu su D. Lillardu pateko Devinas Bookeris, Jamesas Hardenas, Luka Dončičius ir T.J. Warrenas.

Antrajame simboliniame penkete – Giannis Antetokounmpo, Caris LeVertas, Michaelas Porteris, Kawhi Leonardas ir Kristapas Porzingis.

NBA atkrintamosios varžybos Orlande prasidės rugpjūčio 17-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)