Legendinis vidurio puolėjas „Kings“ organizacijoje krepšinio operacijų viceprezidento ir generalinio vadybininko postą užėmė 2015-aisiais. Serbas pats Sakramente rungtyniavo 1998-2004 metais.

„Esame dėkingi Vlade už jo lyderystę ir sunkų darbą, jis visada liks mūsų šeimos dalimi. Pasitraukimas jam yra sunkus, tačiau tikime, kad tai yra geriausia siekiant sugrąžinti mūsų komandai pergales, kurių nusipelnė ištikimi sirgaliai“, – oficialiame pranešime sakė „Kings“ savininkas Vivekas Ranadive‘as.

Kitas legendinis Serbijos krepšininkas taip pat atsisveikina su „Kings“ – Predragas Stojakovičius palieka klubo generalinio direktoriaus asistento pareigas.

Naujuoju generaliniu direktoriumi yra paskirtas iki šiol patarėjo pareigas Sakramente ėjęs Joe Dumarsas. Detroito „Pistons“ legenda šiame klube 14 metų žaidė, o vėliau 14 metų ėjo krepšinio operacijų prezidento pareigas.

Tiesa, Sakramente J. Dumarsas vadovaus tik laikinai. Jam bus patikėta surasti naują generalinį direktorių, tačiau, pasak pranešimų, jei norės, dukart NBA čempionas galės šiame poste ir pasilikti.

Šį sezoną „Kings“ iškovojo 31 pergalę ir patyrė 41 pralaimėjimą bei užėmė 12-ąją vietą Vakarų konferencijoje.

Jei „Kings“ nepateks į atkrintamąsias ir kitą sezoną, komanda pakartos 1976-1991 metais Los Andželo „Clippers“ fiksuotą 15 sezonų be atkrintamųjų rekordą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)