Kelis mėnesius delsusi „Bulių“ vadovybė visgi nusprendė nutraukti sutartį su 55-erių metų specialistu, kuris nebeturėjo žaidėjų užnugario.

Skelbiama, kad naujojo klubo vairininko paieškos jau prasidėjo.

„Atlikęs išsamų vertinimą, kuriam skyriau pakankamai laiko, aš galiausiai nusprendžiau, kad šviežias požiūris ir nauja lyderystė mums yra būtini. Tai buvo labai sunkus sprendimas, bet mūsų franšizei atėjo laikas žengti tą žingsnį į priekį ir judėti nauja kryptimi, į naują erą. Jimas yra puikus žmogus, kuriam nuoširdžiai rūpi ši organizacija ir pats krepšinis. Noriu padėkoti jam už jo profesionalumą ir atsidavimą komandai“, – sakė A. Karnišovas.

Atleistam treneriui bei jo šeimai sėkmės palinkėjo ir „Bulls“ savininkas Jerry Michaelas Reinsdorfas.

Primename, kad J. Boylenas Čikagos pasididžiavimo vairą perėmė 2018 metais, bet didžioji dalis ekipos gerbėjų trenerį kaltino dėl prastų rezultatų.

Nors iš komandos, turinčios savo gretose Zachą LaVine'ą, Laurį Markkaneną, Otto Porterį, Wendellį Carterį, Tomašą Satoransky, Thaddeusą Youngą, Krisą Dunną ir kitus bei žaidžiančiose Rytuose, buvo tikimasi patekimo į atkrintamąsias varžybas, ji savo konferencijoje šiemet užėmė tik 11-ą vietą (22/43) ir nebuvo pakviesta į Orlandą, kur sezoną pratęsė 22 ekipos iš 30.

Iš viso per du sezonus, praleistus Vėjų mieste, J. Boyleno sąskaitoje – vos 39 pergalės iš 123 galimų (31,7 proc.), taip pat skaudžiausias pralaimėjimas per visą „Bulių“ istoriją – net 56 taškų skirtumu prieš Bostono „Celtics“ (77:133).

Septintoje vietoje nuo galo šių metų NBA čempionate likę „Buliai“ pretenduoja į aukštą naujokų biržos šaukimą. Tikimybė, kad jiems atiteks pats pirmas pasirinkimas siekia 7,5 proc., o šansai, kad čikagiečiai gaus teisę rinktis vieną iš TOP-4 talentų, vertinama 32 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)