26 taškai, 19 atkovotų kamuolių ir 12 rezultatyvių perdavimų – vidurio puolėjo J. Valančiūno sąskaitoje.

12 taškų, 13 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų – įžaidėjo J. Moranto kraityje.

Efektyvus ir efektingas porelės pasirodymas Memfio ekipai 119:106 padėjo įveikti Milvokio „Bucks“ ir užsitikrinti galimybę papildomoje serijoje pakovoti dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

Ši pergalė „Grizzlies“ užtikrino devintą Vakarų konferencijos vietą. „Grizlių“ varžovė papildomoje serijoje bus Portlando „Trail Blazers“ ekipa.

Kadangi Portlando krepšininkai finišavo aštunti, jiems pakaks vienos pergalės papildomose rungtynėse šeštadienį. „Grizzlies“ pergalės atveju, komandos žais dar vieną lemiamą dvikovą sekmadienį ir tik tada paaiškės į atkrintamąsias varžybas patekusi ekipa.

Per 25 „Grizzlies” klubo egzistavimo metus tai yra pirmas atvejis, kai vienose rungtynėse du žaidėjai renka po trigubą dublį.

Jonas Valančiūnas rungtynėse su "Bucks"

Tačiau ir apskritai per visą lygos gyvavimo istoriją tokių pasiekimų nėra daug – šis buvo vos 12-asis.

Statistikos mėgėjams turėtų būti įdomu sužinoti, kad net ir NBA legendoms Michaelui Jordanui ir Scottie Pippenui tokį pasiekimą pavyko užfiksuoti vos vieną kartą per savo šlovingą karjerą lygoje – 1989-ųjų žiemą.

Tarp duetų, trigubais dubliais pasižymėjusių per vienas rungtynes, yra Magicas Johnsonas su Kareemu Abdul-Jabbaru, Jasonas Kiddas su Vince'u Carteriu, Larry Birdas su Roberto Parishu.

Jūsų dėmesiui – visų 12-os tokių pasiekimų per NBA istoriją sąrašas.

Dviejų žaidėjų trigubi dubliai per vienas NBA rungtynes
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)