Nors Orlando burbule vykusios rungtynės tarp Milvokio „Bucks“ ir „Wizards“ turnyro lentelei jokios reikšmės nebeturėjo, emocijų jose netrūko.

Antrajame kėlinyje nesusivaldė G. Antetokounmpo – po kietoko abipusio žaidimo epizodo graikas galva trenkė varžovų komandai atstovaujančiam vokiečiui Moritzui Wagneriui ir iš karto buvo pašalintas iš aikštės.

Per šį laiką jis buvo suspėjęs sužaisti 10 min. ir pelnyti 12 taškų. M. Wagneris per 20 min. viso surinko 6 taškus.

G. Antetokounmpo iš aikštės buvo išvarytas trečią kartą per savo karjerą. Paskutinį graiko išvarymu pasibaigęs incidentas fiksuotas dar 2018-ųjų balandžio 1-ąją.

Rungtynes Milvokio klubas laimėjo ir be G. Antetokounmpo – 126:113.

Pažymėtina, kad paskutines reguliariojo sezono rungtynes „Bucks“ žais su Jono Valančiūno atstovaujama Memfio „Grizzlies“ ekipa. G. Antetokounmpo už savo veiksmą gali sulaukti lygos sankcijų ir būti priverstas praleisti šį susitikimą.

G. Antetokounmpo šiame NBA sezone vidutiniškai pelno po 29,8 taško, atkovoja po 13,7 kamuolio ir atlieka po 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)