Tai buvo antroji iš eilės (pirmame mače 107:92 patiesė Los Andželo „Lakers“) Kanados komandos pergalė pratęsus sezoną ir šeštoji paeiliui apskritai.

Nors trečio kėlinio viduryje Nicko Nurse'o auklėtiniai buvo atitrūkę 17 taškų skirtumu (68:51), kovingieji „Heat“ krepšininkai parodė savo charakterį ir nepraėjus nė 10 minučių persvėrė rezultatą savo naudai – 84:87.

Ketvirtame kėlinyje vyko kova taškas į tašką, nors dažniau priekyje visgi buvo dvigubai daugiau baudų metimų nei varžovai (36 prieš 16) iš teisėjų išprašę „Raptors“, kurie galiausiai ir triumfavo.

Įstabų pasirodymą nugalėtojų gretose surengė Fredas VanVleetas, kuris sumetė net 36 taškus (7/12 tritaškiai) ir pagerino karjeros rezultatyvumo rekordą bei pakartojo daugiausiai pataikytų tritaškių metimų pasiekimą.

22 taškus pridėjo Pascalis Siakamas, 15 – Serge'as Ibaka, 14 – Kyle'as Lowry.

Majamiečiams 25 taškus surinko Goranas Dragičius, 17 – Kelly Olynykas, po 16 – Jimmy Butleris ir Jae Crowderis.

„Raptors“ šiuo metu yra antri Rytuose ir treti visoje lygoje, o „Heat“ stumdosi dėl ketvirtos vietos konferencijoje su Indianos „Pacers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)