NBA pastebėjo, jog kai kurie krepšininkai Volto Disnėjaus pasaulio teritorijoje pasirodo be kaukių, todėl visiems buvo išplatintas priminimas apie jų būtinybę.

Už kaukių nedėvėjimą krepšininkai gali būti baudžiami piniginėmis baudomis ir suspendavimais. Jei tokie sudrausminimai nepadės, kaukių nedėvintys krepšininkai Orlando burbulą turės palikti.

Įspėjimą už kaukės nedėvėjimą jau yra gavęs Los Andželo „Lakers“ vidurio puolėjas Dwightas Howardas.

Sankcijų sekmadienį sulaukė ir Jimmy Butleris, kuris buvo atskirtas nuo Majamio „Heat“ ir paprašytas karantinuotis. Tiesa, to priežastis nėra atskleidžiama.

NBA krepšininkai Orlando burbule yra nuolat testuojami dėl koronaviruso, o pradėjus žaisti rungtynes lygoje užsikrėtimų užfiksuota nebuvo.

NBA reguliariojo sezono susitikimai bus žaidžiami iki rugpjūčio 14 dienos, o atkrintamosios varžybos vyks rugpjūčio 17 – spalio 12 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)