Orlando burbule Eriko Spoelstros vadovaujama Majamio komanda šventė pergalę 125:105 (28:26, 28:31, 38:22, 31:15).

Trečiojo ketvirčio viduryje „Nuggets“ dar pirmavo 67:65, tačiau Jimmy Butlerio vedama „Heat“ ekipa laimėjo atkarpą 29:12 bei išsiveržė į priekį 94:79.

Ketvirtojo kėlinio pradžioje J. Butleris pridėjo dar kelis metimus, o „Heat“ pranašumas (103:83) abejonių jau nebekėlė.

J. Butleris per 28 minutes surinko 22 taškus ir 7 rezultatyvius perdavimus, o prieš rungtynes jis pateko į neįprastą situaciją.

„Heat“ lyderis norėjo rungtynes pradėti vilkėdamas marškinėlius be savo pavardės ir be jokio užrašo apie socialinę lygybę, tačiau teisėjai tokių marškinėlių vilkėti neleido.

J. Butleris prieš mačo startą turėjo aprangą pasikeisti – jis apsivilko marškinėlius, ant kurių jo pavardė buvo parašyta po numeriu.

Draugiškose rungtynėse spindėjęs „Nuggets“ centras Bolas Bolas šįkart gavo mažiau laiko pasireikšti, tačiau spėjo per 12 minučių įmesti 5 taškus ir atkovoti 5 kamuolius.


Legendinio Manute Bolo sūnus pasižymėjo ir efektingu epizodu – 20-metis būdamas aikštelės viduryje atliko įspūdingą rezultatyvų perdavimą nuo parketo.

„Heat“: Jimmy Butleris ir Bamas Adebayo (9 atk. kam.) po 22, Kelly Olynykas 20, Duncanas Robinsonas 17 (4/4 trit.).

„Nuggets“: Nikola Jokičius ir Jerami Grantas po 19, Monte Morrisas 13, Michaelas Porteris 11, Torrey Craigas 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)