24-erių krepšininkui kairės kojos pėdą pradėjo skaudėti dar birželio pabaigoje, o šią savaitę vidurio puolėjui buvo diagnozuotas kulnakaulį ir pėdų priekį jungiančio raiščio uždegimas.

Penktadienį lietuvis atsiskyrė nuo komandos bei apsilankė pas nepriklausomus gydytojus Los Andžele.

10 dienų nesitreniravęs D. Sabonis nesportuos dar bent savaitę, o Indianapolio ekipa yra nusiteikusi ir tam, kad sezono pratęsime lietuvis gali nežaisti apskritai.

„Domanto koja jau kurį laiką yra ištinusi. Jis iškrito iš rikiuotės neribotam laikui“, – sakė „Pacers“ vyriausiasis treneris Nate‘as McMillanas.

„Pažiūrėsime, kaip jis jausis po savaitės ar dviejų, o tuomet nuspręsime, ar šį sezoną jis dar galės žaisti. Dabar ruošiamės žaisti be jo“, – pridūrė strategas.

„Be vieno startinio penketo krepšininko žaidžiame labai dažnai. Su traumomis kovojame visą šį sezoną.“

Pats D. Sabonis atskleidė, kad išvykos į Los Andželą tikslas – numalšinti skausmą.

„Bandome naują gydymą, kurio tikslas numalšinti skausmą. Bet su tokia trauma nežinai, kiek tai truks. Negaliu pasakyti, kada vėl galėsiu sportuoti“, - sakė lietuvis.

Šis sezonas D. Saboniui yra geriausias karjeroje – aukštaūgis prieš sustabdant pirmenybes vidutiniškai per rungtynes rinko po 18,5 taško, 12,4 atkovoto kamuolio ir 5 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)