Itin mieguistai startavę „Grizliai“ trečio kėlinio pradžioje nuo varžovų atsiliko beveik 30 taškų skirtumu – 28:57 ir į pergalę rimčiau nebepretendavo.

28-erių metų J. Valančiūnas buvo rezultatyviausias žmogus aikštėje. Dėjimais, perdavimais ir tritaškiu pasismaginęs JV per 23 minutes surinko 20 taškų (7/10 dvitaškiai, 1/3 tritaškis, 3/6 baudos), sugriebė 11 kamuolių, atliko 2 perdavimus ir blokavo Joelio Embiido metimą iš vidutinio nuotolio.

J. Valančiūno ir J. Embiido keliai aikštėje efektingai susidūrė ir dar viename epizode: kamerūnietis atsainiai pamojo ranka, kai komandos draugo perdavimo sulaukęs lietuvis atsidūrė visiškai laisvas prie tritaškio linijos, tačiau Jono ranka nesudrebėjo ir po taiklaus šūvio jis demonstratyviai pamojo Joeliui atgal.

JV šešėlyje likęs NBA galiūnas J. Embiidas per 13 min. tenkinosi 10 taškų (3/10 metimai iš žaidimo) ir 6 atkovotais kamuoliais.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai pasirodė Tobiasas Harrisas, finišavęs su 15 taškų.

„Grizliams“ iki sezono atnaujinimo liko sužaisti dar du kontrolinius mačus.

Vieni didžiausių sezono išsišokėlių iš Memfio (32/33), Vakaruose žengiantys aštunti ir žvilgčiojantys į galimą seriją su Los Andželo „Lakers“, dėl teisės kautis atkrintamosiose dar turės paplušėti iš peties – jiems dėl paskutinio bilieto į aštuntuką atnaujinus sezoną dar teks pasigalynėti net su keturiais konkurentais: „Trail Blazers“, „Pelicans“, Sakramento „Kings“ ir San Antonijaus „Spurs“.

Per likusią reguliariojo sezono dalį kiekviena iš 22-iejų kovą tęsiančių komandų per 16 dienų sužais po 8 susitikimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)