ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis praneša, kad lietuvis dėl pėdos traumos paliko NBA burbulą Orlande tam, kad apsilankytų pas specialistą, gautų gydimą ir išgirstų konsultaciją, ką daryti toliau.

Pats krepšininkas tikisi, kad jam bus leista grįžti ir padėti savo komandai, bet ESPN šaltiniai teigia, kad šis D. Sabonio sezonas jau gali būti baigtas.

24-erių metų Lietuvos rinktinės puolėjas pėdą susižeidė per treniruotę ir dėl skausmų dabar visiškai negali ja atsiremti. Tai patvirtino ir „Pacers“ treneris Nate'as McMillanas.

Strategas taip pat pridūrė, kad Domas praleis visas ekipos kontrolines rungtynes. Lietuvis su „Pacers“ nesportuoja ir nesitreniruoja jau ilgiau nei savaitę.

Primename, kad NBA sezonas pabus liepos 30 dieną Orlande, o iki tol „Pacers“ sužais dar dvejas kontrolines rungtynes – su Dalaso „Mavericks“ ir San Antonijaus „Spurs“.

Prieš sustabdant NBA čempionatą D. Sabonis per rungtynes vidutiniškai pelnė po 18,5 taško, atkovojo po 12,4 kamuolio ir atliko po 5 rezultatyvius perdavimus.

Domanto sąskaitoje šį sezoną – ir 4 trigubi bei net 50 dvigubų dublių.

Rytų konferencijos turnyro lentelėje „Pacers“ (39/26) rikiuojasi penkti – ketvirtfinalyje jiems šviečiasi serija su Majamio „Heat“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)