Visos 22 komandos prieš pratęsiant sezoną, kurio oficiali pradžia numatyta liepos 30 dieną, sužais po 3 kontrolines rungtynes. Pirmosiose rungtynėse NBA nusprendė kėlinio laiką apriboti iki 10 minučių, o antrose ir trečiose naudoti jau įprastą lygoje 12 minučių laiką.

Apie pirmąsias dvejas, kur pergale po įtemptų kovų džiaugėsi „Clippers“ ir „Nuggets“ krepšininkai, jau rašėme, o kitose dvejose sukosi skirtingi scenarijai.

Naujojo Orleano „Pelicans“ be didesnio vargo nugalėjo Bruklino „Nets“ ekipą triuškinamu skirtumu – 99:68.

Jau pirmojo kėlinio pabaigoje spurtavę „Pelicans“ krepšininkai pirmavo 9 taškais, o įpusėjus dvikovai jų varžovų gynybos bastionai visiškai subyrėjo – 56:35.

Trečiame ketvirtyje, skirtumas išaugo iki 24 taškų, o į „Nets“ bandymą atkurti intrigą, Naujojo Orleano komanda paskutiniame kėlinyje atsakė dar vienu spurtu ir šventė pergalę.

„Pelicans“ ekipoje išsiskyrė naujokas Nickeilas Alexander-Walkeris ir veteranas E’Twaunas Moore'as, pelnę po 14 taškų. Nugalėtojai žaidė be savo žvaigždės Ziono Williamsono.

„Nets“ komandai 11 taškų per 27 minutes pelnė Dzananas Musa.

Kitas kontrolines rungtynes šeštadienį „Nets“ žais su „Spurs“, o „Pelicans“ – su „Nuggets“.

Bruklino „Nets“ – Naujojo Orleano „Pelicans“ 68:99.

Nets“: Dzananas Musa 11, Caris LeVertas, Jarrettas Allenas (10 atk.k.) ir Rodions Kurucsas po 10.

Pelicans“: Nickeilas Alexander-Walkeris ir E'Twaunas Moore'as po 14, Brandonas Ingramas 12, Jrue Holiday ir Jahlilas Okaforas po 10.

Kitoje dvikovoje Majamio „Heat“ 104:98 nugalėjo Sakramento „Kings“ krepšininkus.

Užtikrintai dvikovą pradėjusi „Heat“ komanda po pirmo kėlinio pirmavo 27:21, o įpusėjus rungtynėms jau turėjo 12 taškų pranašumą, tačiau „Kings“ po didžiosios pertraukos sužaidė atkarpą 27:17 ir sumažino skirtumą iki 2 taškų.

Paskutiniame kėlinyje Majamio komanda atsipalaidavimo ženklų nerodė ir, per 10 minučių pelniusi 31 tašką, šventė pergalę.

Nugalėtojams 18 taškų (5/8 tritaškiai) pelnė Duncanas Robinsonas. Komandos žvaigždės Jimmy Butlerio sąskaitoje – 9 taškai per 12 minučių, veterano Gorano Dragičiaus – 11.

„Kings“ komandoje išsiskyrė nuo atsarginių suolo pakilęs Buddy Hieldas (19 taškų) ir Nemanja Bjelica (13).

Abi komandos kitas kontrolines rungtynes žais šeštadienį: „Heat“ susitiks su „Jazz“, o „Heat“ – su „Bucks“.

Majamio „Heat“ – Sakramento „Kings“ 104:98.

Heat“: Duncanas Robinsonas 18, Tyleris Herro 15, Kelly Olynykas 12, Goranas Dragičius 11, Jimmy Butleris 9.

Kings“: Buddie Hieldas 19, Nemanja Bjelica 13, DQuanas Jeffries 12, Kentas Bazemore'as 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)