Izoliuotą NBA pratęsimo lokaciją Beverley palikti ryžosi dėl ekstremalios situacijos krepšininko šeimoje. Konkretesnių įžaidėjo išvykimo priežasčių kol kas nepraneša nei „Clippers“ klubas, nei didieji JAV sporto naujienų portalai.

Remiantis naujosiomis taisyklėmis, Los Andželo komandos atstovas turės ir išvykęs reguliariai atlikti testus dėl koronaviruso. Jei Beverley testų rezultatai bus neigiami, grįžęs į „burbulą“ karantine jis turės praleisti keturias dienas.

Jeigu žaidėjas nepateiktų reguliarių testų rezultatų, „Clippers“ lauktų dar didesnis iššūkis – po sugrįžimo į Orlandą gynėjas karantine turėtų praleisti net dvi savaites.

Beverley tapo jau antruoju dėl panašių priežasčių Orlandą palikusiu Doco Riverso auklėtiniu. Prieš įžaidėjo išvykimą identišką žingsnį žengė ir vienas geriausių šio sezono „šeštųjų“ žaidėjų aukštaūgis Montrezlas Harrellas.

Žaidėjo išvykimas neabejotinai sutrukdys „Clippers“ pasiruošimui reguliariojo sezono pabaigai. Pirmąsias draugiškas rungtynes Angelų miesto klubas žais jau šįvakar – trečiadienį, 22 val. Lietuvos laiku. Los Andželo ekipa atidarys lygos draugiškų rungtynių ciklą akistata su Orlando „Magic“ klubu.

Tą patį vakarą savo jėgas išmėgins ir Denverio „Nuggets“ bei Vašingtono „Wizards“ (22 val. 30 min. Lietuvos laiku), o kelios valandos po vidurnakčio įvyks dar du draugiški susitikimai – Bruklino „Nets“ susirems su Naujojo Orleano „Pelicans“, o Majamio „Heat“ stos į kovą su Sakramento „Kings“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)