G. Tayloras kartu su „Timberwolves“ parduoda ir jam priklausantį moterų WNBA lygos „Lynx“ klubą, kuris taip pat įsikūręs Mineapolyje.

79-erių milijardierius ir buvęs senatorius NBA komandą valdė nuo 1994 metų.

Vos antradienį pasirodžius oficialiam pranešimui apie pardavimą, sukruto 14 sezonų „Timberwolves“ rungtyniavęs K. Garnettas.

Socialiniame tinkle jis prisipažino kartu su investicine grupe siekiantis įsigyti klubą ir prašė Dievo pagalbos.

44-erių aukštaūgis atstovaudamas „Timberwolves“ 2004-aisiais buvo išrinktas naudingiausiu NBA krepšininku. Tą sezoną K. Garnettas vienintelį kartą nuvedė Mineapolio krepšininkus į Vakarų konferencijos finalą.

2008-aisiais jis tapo NBA čempionu su Bostono „Celtic“, vėliau dar vilkėjo Bruklino „Nets“ marškinėlius, bet karjerą užbaigė ten, kur ir pradėjo – Minesotoje.


Tiesa, ne klubo legenda laikoma pagrindiniu pretendentu perimti „Timberwolves“ valdymą. ESPN praneša, jog daugiausiai galimybių turi Wilfų šeimą, kuriai jau priklauso amerikietiško futbolo klubas iš NFL lygos Minesotos „Vikings“.

Nepaisant prastų komandos rezultatų, G. Tayloras tikisi gauti daugiau nei milijardą JAV dolerių.

„Timberwolves“ NBA rungtyniauja nuo 1989 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)