Toks sprendimas – būdas pasiųsti socialinę žinutę lygos auditorijai. NBA suteikė galimybę lygos žaidėjams vietoje pavardės ant marškinėlių talpinti įvairius žodžius ir frazes. Tiesa, tik tam tikras.

Skelbiama, kad žaidėjai turės galimybę pavardes ant marškinėlių pakeisti tokiomis frazėmis kaip „Balsuokite“, „Negaliu kvėpuoti“ , „Teisingumas“, „Taika“, „Laisvė“ ir panašiai.

Kitas frazes siūloma klijuoti ant žaidėjų apšilimo marškinėlių. Pavyzdžiui, Hjustono „Rockets“ gynėjas Rusellis Westbrookas kartu su NBA žaidėjų asociacija ant apšilimo marškinėlių ketina talpinti tokias frazes kaip „Galia žmonėms“, „Nutraukite šį ciklą“, „Nebus teisingumo – nebus taikos“ ir pan.

Šiuos marškinėlius ir siunčiamas socialines žinutes bus galima išvysti NBA sezono atnaujinimo dvikovose, kurios prasidės liepos 31-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)