Po teigiamo koronaviruso testo N. Jokičius buvo priverstas praleisti 14 dienų gimtojoje Serbijoje ir tik tuomet lipti į lėktuvą skrydžiui į JAV. Kol kas aukštaūgis priverstas stebėti savo komandos draugus treniruotėse – kol kas neaišku, kada protokolo taisyklės leis serbui prisidėti prie jų.

Su žurnalistais antradienį kalbėjęs krepšininkas pasakojo apie COVID-19 ir kūno transformaciją.

„Buvau pasirengęs išskristi iš šalies ir jau buvau oro uoste, kai sužinojau, kad privalau pasitikrinti dėl koronaviruso. Apie tai nežinojau, mano diena buvo įprasta, – pasakojo jis. – Karantinas man nesukėlė sunkumų, buvau namie su savo mergina. Mums tai buvo savotiškos atostogos. Galbūt buvo net keista, nes jaučiausi visiškai gerai. Tad žinia apie teigiamą testą man buvo staigmena“.


N. Jokičius buvo paklaustas ir apie savo kūno pokyčius – vidurio puolėjas „numetė“ nemažai svorio. „Neturėčiau komentuoti savo kilogramų ir svorio. Tokia komandos politika. Ir man tai patinka. Iš tikrųjų tikrai prie to neprisidėjo nei karantinas, nei koronavirusas, kaip teigia žmonės“, – kalbėjo jis.

N. Jokičius davė suprasti, kad sportinę formą „šlifavo“ bėgdamas ilgas distancijas.

Krepšininkas jaučia palengvėjimą, būdamas Orlande: „Esu laimingas, kad pagaliau atvykau į Orlandą ir prisidėjau prie komandos. Galbūt visus nustebinsiu. Pamatysite“.

„Nuggets“ su 43 pergalėmis ir 22 pralaimėjimas žengia NBA Vakarų konferencijos trečioje vietoje.

NBA sezono pratęsimas su 22 komandomis taip vadinamame Orlando „burbule“ su visomis saugumo priemonėmis prasidės liepos 30 dieną.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)