„Nejaučiu jokių simptomų, man viskas gerai. Esu karantine ir laukiu, kol pagal protokolą galėsiu prisidėti prie komandos. Tikiuosi, kad bus saugu ir galėsiu vykti į Orlandą“, – socialiniuose tinkluose teigė puolėjas.

2019-2020 metų NBA sezonas po karantino pauzės planuojamas atnaujinti liepos 30 dieną Orlande, kur susirinko 22 komandos.

H. Barnesas yra paskutinis krepšininkas, paskelbęs apie teigiamą COVID-19 testą. Prieš tai, koronovirusu užsikrėtė Hiustono „Rockets“ žvaigždė Russellas Westbrookas ir Vašingtono „Wizards“ žaidėjai Thomas Bryantas ir Gary Paytonas II. Paskutiniai du krepšininkai neplanuoja dalyvauti sezono pratęsime Orlande.

H. Barnesas – vienas iš „Kings“ lyderių. Jis NBA per rungtynes vidutiniškai žaidžia 34 minutes, pelno 14,7 taško ir atkovoja 4,8 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)