„Kol kas neturime daug, ką veikti, tai ateiname čia praleisti gerai laiko. Vis daugiau ir daugiau žmonių pasirodo su meškere“, – žuvį iš vandens traukdamas kalbėjo Memfio „Grizzlies“ vidurio puolėjas. Lietuvis laisvalaikį leidžia pagal taisykles, dėvėdamas veido kaukę.

Ištraukęs žuvį ir su ranka ją iškėlęs už žiaunų JV padaro išvadą – „maža“, ir paleidžia į vandenį. Nedidelio vaizdo įrašo apie J. Valančiūno pomėgį žvejoti kulminacija – jau sutemus, kai lietuvis ištraukia tikriausiai didžiausią laimikį. Iš viso krepšininko sąskaitoje – 9 pagautos žuvys.


„Planuoju tai daryti kiekvieną vakarą. Darau tai, kas man patinka, kur galiu pabūti su savo mintimis. Man žvejyba – puikus užsiėmimas“, – kalbėjo „Grizzlies“ klubo „Facebook“ paskyroje JV.

Iki NBA sezono pratęsimo likus mažiau nei trims savaitėms Orlande susirinkę 22 lygos klubai jau pradėjo treniruočių procesą.

Dėl vietos atkrintamosiose varžybose kovojantys „Grizzlies“ Orlande iki reguliariojo sezono pabaigos sužais 8 rungtynes. Tenesio valstijos klubas susitiks su Portlando „Trail Blazers“, San Antonijaus „Spurs“, Naujojo Orleano „Pelicans“, Jutos „Jazz“, Oklahomos „Thunder“, Toronto „Raptors“, Bostono „Celtics“ ir Milvokio „Bucks“.

Šiuo metu Memfio ekipa (32-33) žengia aštuntoje Vakarų konferencijos turnyro lentelės vietoje. Artimiausi Grizlių persekiotojai – Portlando (29-37) bei Naujojo Orleano ir Sakramento (28-36) klubai.

Net jei Valančiūno komanda sezoną užbaigs aštuntoje vietoje, toks scenarijus dar negarantuos patekimo į atkrintamąsias varžybas. Naujojo NBA formato dėka jei aštuntą ir devintą vietas užimsiančias komandas skirs mažiau nei keturios pergalės, šie klubai turės susitikti tarpusavyje dėl bilieto į lemiamų sezono kovų etapą.

Tiesa, jei „Grizzlies“ užims aštuntą vietą, žemiau likusį klubą Memfio ekipai teks įveikti tik kartą, o jų varžovai į atkrintamąsias papuls tik tuo atveju, jei palauš grizlius du sykius iš eilės.

Vieną sėkmingiausių karjeros sezonų žaidžiantis Valančiūnas vidutiniškai renka po 14,9 taško ir 11,2 atkovoto kamuolio per rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)