Nuo 2000-ųjų NBA rungtyniavęs krepšininkas pastarąjį kartą lygoje varžėsi 2018-19 metų sezone, atstovaudamas Finikso „Suns“ klubui. 2019-ų metų balandžio 9-ą Crawfordas rungtynėse su Dalaso „Mavericks“ klubu pelnė net 51 tašką ir taip tapo vyriausiu pusšimčio taškų ribą pasiekusiu krepšininku lygos istorijoje, pagerinęs iki tol Michaelui Jordanui priklausiusį rekordą.

Per savo karjerą Čikagos „Bulls“, Niujorko „Knicks“, „Golden State Warriors“, Atlantos „Hawks“, Portlando „Trail Blazers“, Los Andželo „Clippers“ ir Minesotos „Timberwolves“ atstovavęs gynėjas tris kartus buvo išrinktas geriausiu sezono šeštuoju krepšininku.

Tris kartus šį pasiekimą be Crawfordo per visą NBA istoriją užfiksavo tik Los Andželo „Clippers“ šiuo metu atstovaujantis Lou Williamsas.

Nepaisant to, jog keturiasdešimtmetis šiame sezone iki šiol buvo nereikalingas nė vienam lygos klubui, pats Crawfordas tikina, jog yra puikios fizinės formos ir nekantrauja tą įrodyti Orlande vyksiančiame turnyre.

Bruklino klubas šiame turnyre versis be traumuotų Kevino Duranto ir Kyrie Irvingo, teigiamą koronaviruso testo diagnozę išgirdusių DeAndre Jordano, Spencerio Dinwiddie ir Taureano Prince'o bei dėl asmeninių priežasčių į Orlandą neatvyksiančio Wilsono Chandlerio.

Skelbiama, jog dar prieš Crawfordo atvykimą gynėju Tyleriu Johnsonu pasipildę „Nets“ taip pat domisi šiame sezone NBA nerungtyniavusiu krašto puolėju Michaelu Beasley.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)