Iš pradžių du N. Jokičiaus testai Serbijoje privalo būti neigiami, o vėliau dar du vidurio puolėjas turės pasidaryti JAV prieš skrendant į Orlandą.

25 metų „Nuggets“ žvaigždė užsikrėtė koronavirusu Serbijoje, tačiau jau pasveiko. Vis dėlto, krepšininkas vis dar negali prisidėti prie komandos dėl privalomų karantinavimo laiko terminų.

Denverio komanda į Orlandą išskrido antradienį, tačiau kol kas nepranešama, kas iš ekipos buvo lėktuve.

N. Jokičius prisidės prie „Nuggets“ Orlande vėliau, tačiau, anot ESPN, Bruklino „Nets“ turi netekčių – koronavirusu užsikrėtė Taurean Prince'as. Dar anksčiau paaiškėjo, kad Spenceris Dinwiddie nevyks su komanda dėl to, kad antrą kartą susirgo COVID-19. Tas pats likimas ištiko DeAndre Jordną, Wilsonas Chandleris nusprendė nevykti dėl šeimyninių aplinkybių, o Kevinas Durantas, Kyrie Irvingas ir Nicolas Claxtonas į aikštę neišbėgs dėl traumų.

22 komandos Orlande turėtų pratęsti 2019-2020 metų sezoną, tačiau NBA komisaras Adamas Silveris įspėjo, kad jei koronavirusas prasismelks į taip vadinamą Orlando „burbulą“, sezonas bus stabdomas antrą kartą.

„Jei po karantino laiko Orlande komandose bus teigiamų COVID-19 testų, tuomet žinosime, kad mūsų „burbule“ yra skylė ir mūsų „stovykla“ neveikia taip, kaip turėtų“, – sakė A. Silveris.

2019-2020 sezonas sustabdytas kovo 11 dieną ir turėtų būti atnaujintas liepos 30 dieną. 22 komandos sužais papildomas 8 reguliariojo sezono rungtynes ir vėliau 8 stipriausios kiekvienos konferencijos ekipos pradės atkrintamąsias varžybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)