Numatyta, kad reguliarusis sezonas finišuos rugpjūčio 14 dieną, o jau po poros dienų, rugpjūčio 17-ąją, startuos atkrintamosios varžybose.

NBA čempionato pratęsimą liepos 30 dieną, kaip ir pridera, atidarys Vakaruose pirmaujančių Los Andželo ekipų derbis – „Lakers“ akistata su „Clippers“. Tą pačią dieną dar susikaus ir Jutos „Jazz“ su Naujojo Orleano „Pelicans“, savo gretose turinčiais Zioną Williamsoną.

Jono Valančiūno atstovaujami Memfio „Grizzlies“ į aikštelę grįš liepos 31-ąją, kai susigrums su juos persekiojančiais Portlando „Trail Blazers“, o Indianos „Pacers“ su Domantu Saboniu pabus rugpjūčio 1-ąją, kai susirems su Filadelfijos „76-ers“.

Dabartinėje Rytų turnyro lentelėje „Ristūnai“ (39/26) rikiuojasi penkti, tad ketvirtfinalyje jiems nusimatytų serija su panašaus pajėgumo varžovu – Majamio „Heat“. Sėkmės šiame etape atveju, Domantui tai būtų nauja viršukalnė: jis dar niekada nėra žaidęs konferencijos pusfinalyje.


Tuo metu vieni didžiausių sezono išsišokėlių Memfio „Grizzlies“ su J. Valančiūnu (32/33), Vakaruose žengiantys aštunti ir žvilgčiojantys į galimą seriją su Los Andželo „Lakers“, dėl teisės kautis atkrintamosiose dar turės paplušėti iš peties – jiems dėl paskutinio bilieto į aštuntuką dar teks pasigalynėti net su keturiais konkurentais: „Trail Blazers“, „Pelicans“, Sakramento „Kings“ ir San Antonijaus „Spurs“.


Primename, kad atnaujintas NBA kovas Floridoje tęs 22 komandos iš 30.

Visos pratęsto NBA sezono rungtynės bus žaidžiamos Orlande esančiame Walto Disney pramogų parke, į kurį atvyks 16 komandų, patenkančių į įprasto formato atkrintamąsias, bei kiti klubai, kurie dar turi galimybių prasibrauti į aštuonetą Rytų ar Vakarų konferencijoje.


Treniruočių stovyklas komandos pradės birželio 30-ąją, prieš tai visiems žaidėjams bus atlikti koronaviruso testai.

Užbaigti NBA finalus ketinama vėliausiai iki spalio 12 d., po to vyktų naujokų birža ir atsidarytų perėjimų langas.

Dabartinė NBA turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)