Jis pranešė, kad nebepadės „Mavs“ šį sezoną, nes liepos mėnesį su partnere turi susilaukti kūdikio.

Galimybė pratęsti sutartį ir kitam sezonui turintis W. Cauley-Steinas šiemet NBA arenose vidutiniškai rinko po 7,9 taško ir 6,2 atkovoto kamuolio.

Kitam Dalaso komandos aukštaūgiui Dwightui Powellui patyrus sunkią traumą, ekipos priekinę liniją dabar turės užpildyti serbas Bobanas Marjanovičius ir latvis Kristapas Porzingis.

Jau anksčiau viešą „ne“ NBA sezono pratęsimui, kuris yra numatytas liepos 30 dieną, ištarė Portlando „Trail Blazes“ puolėjas Trevoras Ariza, Vašingtono „Wizards“ snaiperis iš Latvijos Davis Bertanis, Los Andželo „Lakers“ gynėjas Avery Bradley ir klubo neturintis aukštaūgis DeMarcusas Cousinsas.

Primename, kad šiuo metu „Mavericks“ (40/27) rikiuojasi septintoje Vakarų konferencijos vietoje ir pagal dabartinę turnyro lentelę atkrintamosiose susitiktų su vienais favoritų Los Andželo „Clippers“.

Nors teksasiečiai oficialiai dar nėra užsitikrinę vietos atkrintamosiose, kelią į jas jiems galėtų užkirsti tik katastrofiškas scenarijus – aštuoni patirti pralaimėjimai iš eilės ir įspūdingos artimiausių jų varžovų, įskaitant ir Jono Valančiūno atstovaujamų Memfio „Grizzlies“, pergalių serijos.

Beje, „Mavs“ pranešė, kad sukirto rankomis su laisvuoju agentu Trey Burke, kuris pakeis susižeidusį Courtney Lee.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)