Pirmasis, pareiškęs apie ketinimą praleisti NBA sezoną Orlande, buvo Vašingtono „Wizards“ latvis Davis Bertanis.

„Koronaviruso pandemijos metu sunkiai įsivaizduoju, kaip galėčiau rizikuoti savo šeimos sveikata ir gerove. Ketinu išnaudoti šį laiką prisidėdamas prie projektų stiprinančių įvairias bendruomenes“, – sakė Los Andželo „Lakers“ gynėjas A. Bradley.

Panašiai kaip A. Bradley, Portlando „Trail Blazers“ puolėjas T. Ariza pirmenybę teikia šeimai ir 12 metų sūnui. Globos byloje krepšininkui teismo sprendimu buvo suteiktas mėnesio sūnaus lankymo terminas, kurį jis su likusiais NBA žaidėjais turėtų praleisti Orlande.

Krepšininkai iki trečiadienio turi informuoti savo komandas dėl ketinimo nedalyvauti sezono pratęsime. Ekipos, kurių sudėtyje atsiras skylės, galės pasirašyti sutartis su kitais žaidėjais iki liepos 1 dienos. „Lakers“ linkęs pasistiprinti su J.R. Smithu, skelbia ESPN.

A. Bradley taip pat prisidėjo prie Kyrie Irvingo ir krepšininkų judėjimo, besipriešinančio NBA planams pratęsti sezoną koronaviruso pandemijos metu bei palaikančio rasinę lygybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)