Ketvirtadienį renginyje, skirtame serbų treneriui Dejanui Milojevičiui, Belgrade pasirodęs N. Jokičius atkreipė į save visų dėmesį – centras, vietinių žurnalistų teigimu, yra numetęs apie 20 kilogramų svorio.

Tai matyti ir plika akimi: Nikola, kuris prieš porą mėnesių svėrė beveik 130 kg, nebeturi atsikišusio pilvuko ir yra pastebimai suliesėjęs. Kai kurie komentatoriai jį jau net lygina su latviu Kristapu Porzingiu (109 kg) iš Dalaso „Mavericks“.

„Mes galime laimėti titulą. Aš ir Jokeris visą karantiną praleidome Denveryje ir treniravomės“, – JAV žiniasklaidai akivaizdžiai pagerėjusios komandos draugo fizinės parengties paslaptį atskleidė gynėjas Jamalas Murray.

Koronaviruso pandemijos sustabdytas NBA sezonas turėtų būti pratęstas liepos 30 dieną, o vietą atkrintamosiose jau užsitikrinęs „Nuggets“ klubas šiuo metu Vakaruose žengia trečias – atsilieka tik nuo dviejų Los Andželo grandų.

N. Jokičius šį sezoną NBA lygoje vidutiniškai renka po 20,2 taško, 10,2 atkovoto kamuolio ir 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)