Dauguma „Bulls“ krepšininkų nebenori, kad jiems ir toliau vadovautų J. Boylenas, o į žaidėjų balsą, panašu, pagaliau pradeda įsiklausyti ir naujasis komandos krepšinio operacijų viceprezidentas lietuvis Artūras Karnišovas.

42-ejų metų I. Udokai tokios pareigos Čikagoje būtų naujos – iki šiol jis dirbo tik asistentu: 2012-2019-aisiais San Antonijaus „Spurs“, o šį sezoną – Filadelfijos „76ers“ trenerių štabe.

Praėjusią vasarą I. Udoka talkino Greggui Popovichiui Kinijoje vykusiame pasaulio krepšinio čempionate, kuriame JAV rinktinė patyrė fiasko ir finišavo tik septinta.

Įdomu, kad 2005 m. Ime, dar pats būdamas žaidėju, pasirašė sutartį su Kauno „Žalgiriu“, tačiau jame taip ir nedebiutavo, nes pratęsė savo karjerą JAV.

Primename, kad A. Karnišovui svarbius sprendimus dėl kito sezono teks priimti taip ir nepamačius savo ekipos veiksme.

11-ą vietą NBA Rytų konferencijoje užėmę „Buliai“ (22/43) nuo 8-oje pozicijoje esančio Orlando „Magic“ (30/35) atsiliko daugiau nei šešiomis pergalėmis, todėl pagal NBA patvirtintą sezono tęsinio modelį nebeturės progos pagerinti savo padėties.

Liepos 31 d. Floridoje bursis 9 klubai iš Rytų ir 13 – iš Vakarų.

Kartu su „Bulls“ sezoną jau baigė San Fransisko „Golden State Warriors“, Minesotos „Timberwolves“, Klivlando „Cavaliers“, Atlantos „Hawks“, Detroito „Pistons“, Niujorko „Knicks“ ir Šarlotės „Hornets“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)