Kassandra Diaz, dirbanti „Che“ restorano padavėja Delray paplūdymyje, tvirtino nepažinusi savo kliento, kol nepamatė jo paliekamų arbatpinigių sumos.

„Kai aš pamačiau čekį, negalėjau tuo patikėti, – pripažino mergina, savo Instagramo profilyje patalpinusi nuotrauką su A. Drummondo įrašyta arbatpinigių suma. – Sąskaita buvo 160 dolerių vertės, o arbatpinigių kiekis – 1000 dolerių. Aš pradėjau drebėti ir nesulaikiau džiaugsmo ašarų.“

26-erių A. Drummondas, šį sezoną uždirbęs 27 mln. JAV dolerių, taip pat pakomentavo padavėjos įrašą. „Ačiū už tai, kad buvai nuostabi“, – parašė krepšininkas, kartu išreiškęs ir komplimentus restoranui už jo svetingumą.

Restoranas, kuriame dirba K. Diaz, po karantino atsidarė prieš dvi savaites ir veiklos pradžioje išgyveno sąstingį, klientų nebuvo daug, o jų užsakymai – kuklūs.

„Aš nežinojau, kaip reaguoti. Nenorėjau patraukti dėmesio, tačiau tuo metu negalėjau sulaikyti apėmusių malonių jausmų. Taip žavu matyti žmones, šitaip besielgiančius šiais neaiškiais laikais. Tai istorija, kurios nepamiršiu niekados“, – padavėja dėkojo NBA lygos krepšininkui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)