57-erių metų NBA legenda, kurio testas dėl koronaviruso buvo teigiamas, šiuo metu yra izoliuotas ligoninėje.

Pats P. Ewingas tikina, kad viskas bus gerai.

„Šis virusas yra rimtas ir neturėtume į jį žiūrėti nerūpestingai. Noriu visus paraginti elgtis saugiai ir rūpintis savimi bei tais, kuriuos mylite. Man viskas bus gerai ir mes visi su tuo susitvarkysime“, – socialiniame tinkle brūkštelėjo jis.

Pastaruoju metu P. Ewingas darbavosi Džordžtauno universitete, kurį ir pats baigė, NCAA komandos treneriu. Prieš tai 15 metų jis buvo įvairių NBA klubų vyriausiųjų trenerių asistentu.

11-akart „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis per savo karjerą NBA rinkdavo po 21 taško, 9,8 atkovoto kamuolio ir 2,4 bloko.

1985-ųjų NBA naujokų biržoje Niujorko „Knicks“ ištraukė laimingą bilietą, kai pirmuoju numeriu pasirinko Jamaikoje gimusį vidurio puolėją P. Ewingą. Jo atvykimas ir žaidimo kokybė „Knicks“ gerbėjams leido viltis, kad Niujorko krepšinis ir vėl pakils į aukštumas NBA lygos kontekste.

Metai bėgo, „Knicks“ žaidė gerai, P. Ewingui kompaniją skirtingais sezonais palaikė Johnas Starksas, Markas Jacksonas, Charlesas Oakley, Allanas Houstonas, Larry Johnsonas ir kiti. Tačiau nei šios žvaigždės, nei joms dirigavę Rickas Pitino, Patas Riley ar Jeffas Van Gundy šlovės Niujorkui taip ir nesugrąžino.

Taip jau susiklostė, kad kelią P. Ewingo kompanijai Rytų konferencijoje ne kartą pastojo M. Jordanas ir „Bulls“ (iš viso 1989-2000 „Knicks” pralaimėjo 6 konferencijos pusfinalius ir 2 finalus), o nužygiavus iki superfinalo jėgų žengti paskutiniams žingsniams taip pat nepakako.

1994-aisiais per aukštas buvo Hakeemo Olajuwono vedamos Hjustono „Rockets“ ekipos barjeras, o 1999-aisiais pranašesnė buvo tuomet dar jauna San Antonijaus „Spurs“ kariauna, diriguojama Greggo Popovichiaus ir savo sudėtyje turinti Timą Duncaną ir Davidą Robinsoną.

Primename, kad pagal mirčių nuo COVID-19 skaičių Jungtinės Valstijos yra labiausiai pandemijos paveikta šalis pasaulyje. Iki šiol šalyje nustatyta daugiau nei 1,645 milijono infekcijos atvejų, kurie pasiglemžė 97 647 žmonių gyvybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)