Kalbėdami apie geriausių visų laikų krepšininku laikomą M. Jordaną, visi turi savo nuomonę. Bruklino „Nets“ žvaigždė Kevinas Durantas teigia, kad MJ neabejotinai ir dabar „būtų vienas geriausių žaidėjų lygoje“.

M. Jordano agentas Davidas Falkas duodamas interviu neabejojo, kad Skrajojantis Michaelas pelnytų vidutiniškai tarp 50 ir 60 taškų, o krepšį atakuotų 75 proc. taiklumu.

Beveik niekas neabejoja, kad M. Jordano sezono taškų vidurkis šiais laikais perkoptų 40 taškų ribą dėl susilpnėjusios gynybos ir pasikeitusių taisyklių.

Jis per karjerą vidutiniškai per rungtynes pelnė po 30,1 taško, o 1986-87 metų sezoną jo taškų vidurkis buvo net 37,1 taško.

Šį sezoną rezultatyviausias žaidėjas Jamesas Hardenas iš Hiustono „Rockets“ vidutiniškai per rungtynes pelno 34,4 taško, tačiau meta 43,5 proc. taiklumu. Tai būtų antras prasčiausias M. Jordano karjeros rodiklis, per sezoną žaidžiant bent 20 rungtynių.

Sh. O'Nealo nuomone, M. Jordanas šiais laikais neabejotinai pelnytų po 45 taškus per rungtynes.

„Jis pelnytų 45 taškus ir lyga iš tikrųjų turėtų nusiskundimų dėl dviejų žaidėjų. Jie sakytų: „Mike'as yra per geras, o vaikis vardu Shaqas iš Orlando yra pernelyg dominuojantis. Ką mes darysime?“ – ESPN sakė Sh. O'Nealas.

M. Jordano pavardė vėl ėmė mirgėti pasaulio žiniasklaidoje, kai balandžio 19 dieną startavo dokumentinė juosta „The Last Dance“.

10 serijų produktas pasakoja apie praėjusio šimtmečio paskutinio dešimtmečio „Bulls“ klubą, vedamą M. Jordano. Pagrindinis dėmesys skiriamas 1997-98 metų sezonui.

MJ tituluojamas geriausių visų laikų NBA krepšininku. Su Čikagos „Bulls“ jis laimėjo 6 NBA čempiono titulus, 14 kartų dalyvavo NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, penkis kartus tapo NBA MVP, dukart laimėjo olimpinius aukso medalius, tapo pirmuoju krepšininku milijardieriumi ir dar nusifilmavo nuotaikingoje kino juostoje „Kosminis krepšinis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)