„Norėjau rasti generalinį vadybininką, kuris papildytų mano viziją ir vertybes bei padėtų jas įdiegti „Bulls“ klube. Marco istorija ir įgūdžiai būtent tokie, – kalbėjo A. Karnišovas. – Jis turi gerus ryšius visame pasaulyje, anksčiau pasižymėjo galintis rasti talentus ir atnešti sėkmę organizacijoms. Jis pasirengęs kitam savo karjeros etapui, nekantrauju pradėti su juo dirbti“.

M. Eversley turi 14 metų darbo NBA lygoje patirtį, ėjo įvairias pareigas Toronto „Raptors“, Vašingtono „Wizards“ ir Filadelfijos „76ers“ komandose.

Jis jau dirbo Filadelfijoje, kai 2016 metais NBA naujokų biržoje komanda pakvietė talentą Beną Simmonsą. 2016-17 metų sezoną ekipa laimėjo 28 pergales, tačiau kitus du sezonus jau perkopė 50 pergalių ribą. „76ers“ tapo sėkminga, laiminčia komanda.

Šį sezoną „76ers“ vėl judėjo prie 50 pergalių ribos, kol nebuvo paskelbtas karantinas ir sustabdytas sezonas. Jo dėka komandoje atsirado tokie žaidėjai kaip J.J. Redickas, Jimmy Butleris ir Tobias Harris, kurie sustiprino B. Simmonso ir Joelio Embiido vedamą ekipą.

„Generalinio vadybininko pareigos NBA ir Čikagos klubo šeima – mano svajonės išsipildymas, – kalbėjo M. Eversley. – Esu dėkingas, kad galėsiu dirbti su Artūru, kuris garsėja savo aistra krepšiniui ir noru laimėti taikant sėkmingas programas. Padarysime viską, kad taptume laiminčia ekipa. Dėkoju A. Karnišovui, Jerry ir Michaelui Reinsdorfams už pasitikėjimą“.

„Bleacher Report“ aprašė naujojo generalinio vadybininko įdarbinimo aplinkybes. Anot leidinio, A. Karnišovas, pažiūrėjęs trečią ir ketvirtą dokumentinės juostos „The Last Dance“ dalis, griebė telefoną, ir nelaukęs pirmadienio, kaip planuota, paskambino M. Eversley vėlyvą sekmadienio vakarą bei pakvietė dirbti kartu.

Apie legendinę „Bulls“ dinastiją su Michaelu Jordanu priešakyje pasakojantis filmas sudarytas iš 10 dalių. Teigiama, kad lietuvis, įkvėptas pamatytų vaizdų, yra „užsivedęs“ vėl suburti čempionišką „bulių“ sudėtį ir laimėti NBA aukso žiedus.

Čikagos ekipa nuo 1998 metų taip ir nesugebėjo sugrįžti ant aukščiausios pakylos. Per 21 metus „Bulls“ tik kartą pasiekė Rytų konferencijos finalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)