Esą A. Karnišovas domisi Toronto „Raptors“ trenerių štabe dirbančiu 45-erių Adrianu Griffinu ir trejais metais jaunesniu Ime Udoka iš Filadelfijos „76ers“.

Įdomu, jog pastarasis dar žaisdamas aikštėje kadaise buvo sudaręs sutartį su Kauno „Žalgiriu“. 2005-aisiais dvigubą Nigerijos ir JAV pilietybę turintis puolėjas prieš atvykdamas į Lietuvą gavo Niujorko „Knicks“ pasiūlymą ir pasinaudojęs kontrakte numatyta sąlyga pakeitė karjeros kryptį.

Tiesa, kartu nenurašomos dabartinio „Bulls“ stratego Jimo Boyleno galimybės išsilaikyti kėdėje. Čikagos ekipos žaidimą 55-erių treneris styguoja nuo 2018 metų ir per tą laiką nesugebėjo kilstelėti „bulių“ į viršutinę Rytų konferencijos turnyro lentelės dalį.

Primename, kad A. Karnišovas pirmadienį naujuoju klubo generaliniu vadybininku pasirinko Marcą Eversley, kuris iki tol dirbo „76ers“ ekipoje.

„Bulls“ dėl koronaviruso pandemijos sustabdytos NBA lygos Rytuose užima 11-ą vietą (22/43).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)