„Nuggets“ krepšinio operacijų prezidentas Timas Connelly naujuoju komandos generaliniu vadybininku paskyrė Calviną Boothą, kuris iki šiol buvo šias pareigas ėjusio A. Karnišovo asistentu.

43-ejų amerikietis 1999-2009 metais rungtyniavo aštuoniose skirtingose NBA ekipose, o Denverio klube įsidarbino 2017 metais.

Į Čikagą persikėlęs A. Karnišovas pats taip pat ieško generalinio vadybininko, kuris padėtų jam „Bulls“ vadovybėje. Pasak pranešimų, lietuvis svarsto buvusio NBA žaidėjo Michaelo Finley kandidatūrą.

47-erių amerikietis šiuo metu dirba Dalaso „Mavericks“ vadovybėje. 1995-2010 metais jis žaidė keturiose NBA komandose bei 2007 metais su San Antonijaus „Spurs“ tapo lygos čempionu.

„Mavericks“ savininkas Markas Cubanas rekomendavo „Bulls“ skirti M. Finley generalinio vadybininko pareigas dar prieš A. Karnišovui tampant ekipos vykdančiuoju krepšinio operacijų viceprezidentu.

M. Finley yra kilęs iš Čikagos. Buvęs krepšininkas praeityje yra teigęs, jog augdamas buvo ištikimas „Bulls“ komandos gerbėjas, idealizavęs jos superžvaigždę Michaelą Jordaną.

Pasak pranešimų, A. Karnišovo kandidatų sąraše yra ir Marcas Eversley iš Filadelfijos „76ers“, Markas Hughesas iš Los Andželo „Clippers“ bei Mattas Lloydas iš Orlando „Magic“. Visi jie šiuo metu yra generalinių vadybininkų asistentai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)