„Golden State Warriors“ klubo lyderis visuotinio karantino JAV metu sudalyvavo socialinio tinklo „Instagram“ vaizdo pokalbyje su buvusiu komandos draugu JaVale McGee.

Dabartiniam Los Andželo „Lakers“ centrui pasiteiravus S. Curry, prieš kokį NBA žaidėją jis žino, kad gali įmesti ir 60 taškų per rungtynes, snaiperio atsakymas tiesiog pribloškė.

„Prieš bet kurį“, – atrėžė snaiperis.

Išvydęs neįkainojamą J. McGee, susiėmusio rankomis už galvos ir šaukusio iš netikėtumo, reakciją S. Curry pradėjo juoktis.

„Aš tokio atsakymo nelaukiau“, – prisipažino J. McGee.

Įdomu, kad kelis mėnesius rankos traumą gydęsis S. Curry šį sezoną tesužaidė penkis mačus, per kuriuos vidutiniškai rinko po 20,8 taško. Šiemet nusimušęs buvo ir Stepho taikiklis iš toli: GSW žvaigždė tepataikė 12 tritaškių iš 49-ių (24,5 proc.), o „Kariai“ (15/50) užtikrintai žygiavo pačioje paskutinėje lygos vietoje.

Ligšiolinis S. Curry NBA karjeros rezultatyvumo rekordas yra 54 taškai, kuriuos jis 2013 metais sumetė į Niujorko „Knicks“ krepšį, kai smeigė net 11 tritaškių iš 13-os.

NBA buvo pirmoji sezoną sustabdžiusi JAV sporto lyga. Joje rungtynės dėl koronaviruso pandemijos nebevyksta nuo kovo 12-osios. Visgi lygos komisaras Adamas Silveris viliasi, kad būtent NBA bus pirmoji, kurioje sąstingis pasibaigs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)