Apie tai pranešė „NBCS Chicago“ žurnalistas K.C. Johnsonas.

„NBCS Chicago“ ir ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowski šaltiniai skelbia, kad lietuvis pokalbio metu paliko „stiprų įspūdį“ ir yra planų, kad abi pusės dar kartą kalbėsis apie karjeros galimybes Čikagoje.

Šiuo metu „Bulls“ dėl laisvos darbo pozicijos taip pat bendravo su buvusiu Atlantos „Hawks“ generaliniu vadybininku Wesy Wilcoxu, buvusiu „Pelicans“ vienu vadovų Danny Ferry bei su buvusiu Filadelfijos „76ers“ prezidentu Bryanu Colangelo.

Skelbiama, kad Čikagos klubas tikisi tinkamo kandidato paieškose neužtrukti.

Naujasis „Bulls“ vyriausiasis vadovas būtų atsakingas už visas krepšinio operacijas.

Lietuvis įvardinamas kaip pagrindinis kandidatas užimti Čikagos „Bulls“ klubo vyriausiojo vadovo kėdę, praneša „Yohoo Sports“.

A. Karnišovas apibūdinamas kaip turintis puikią uoslę NBA naujokų biržoje ir gebantis parinkti tinkamą žaidėjų tobulėjimo planą.

Kandidatų sąraše – ir Jutos „Jazz“ generalinis vadybininkas Justinas Zanikas, kuris dėl darbo pasiūlymo dar pirmadienį kalbėjosi su „Bulls“ vadovybe.

„Bulls“ ekipa naujo vadovo ieško nusprendusi atsisveikinti su krepšinio operacijų viceprezidentu Johnu Paxsonu ir generaliniu vadybininku Garu Formanu, kurie organizacijai kartu vadovavo nuo 2009-ųjų.

Denveryje A. Karnišovas dirba nuo 2013 metų. Be jo klube dirba dar du lietuviai: buvęs krepšininkas Martynas Pocius bei Tomas Balčėtis.

Būtent su A. Karnišovu bei klubo krepšinio operacijų vadovu Timu Connelly siejamas „Nuggets“ iškilimas į Vakarų konferencijos favoritų gretas.

1992-ųjų olimpiados bronzos medalininkas be darbo Denveryje vadybos patirtį NBA kaupė Hjustono „Rockets“ administracijoje bei lygos būstinėje Niujorke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)