D. Sabonis savo pasirodymą turnyre baigė jau pirmajame jo etape – aštuntfinalyje lietuvis turėjo pripažinti Los Andželo „Clippers“ atstovo Montrezlo Harrello pranašumą.

Abu aukštaūgiai „2K“ žaidime valdė savo atstovaujamas ekipas, o „Pacers“ lyderis varžovui nusileido 51:73.

D. Sabonis dažnai bandė taškus versti būtent per save ir neretai turėjo sunkumų. M. Harrellui žaisti su elektronine savo versija sekėsi gerokai labiau.

„Aš čia veržiuosi į dešinę, šis žaidimas nėra tikroviškas“, – šypsojosi D. Sabonis, o jo humoro jausmas itin patiko žaidimo kūrėjui Ronnie Singhui.


Į ketvirtfinalį patekęs M. Harrellas ten susitiks su Majamio „Heat“ žaidėju Derricku Jonesu, kuris pirmajame etape eliminavo Bruklino „Nets“ žvaigždę Keviną Durantą.

Kitose sekmadienio vaizdo žaidimo turnyro rungtynėse Finikso „Suns“ gynėjas Devinas Bookeras įveikė Denverio „Nuggets“ puolėją Michaelą Porterį Jr. 85:75, Vašingtono „Wizards“ puolėjas Rui Hachimura nugalėjo Jutos „Jazz“ žvaigždę Donovaną Mitchellą 74:71, o Klivlendo „Cavaliers“ vidurio puolėjas Andre Drummondas sutriuškino buvusį „Golden State Warriors“ centrą DeMarcusą Cousinsą 101:49.

Turnyrą transliuoja ESPN. Čempionui už pirmąją vietą atiteks 100 tūkst. JAV dolerių, kurie bus paaukoti kovai su koronavirusu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)